«Святий Миколай дітям Донбасу» благодійна акція

«Святий Миколай дітям Донбасу» благодійна акція

Благодійна організація «Благодійний Фонд Реалізації ідей» 1 листопада оголосила старт благодійної акції «Святий Миколай дітям Донбасу».

За даними сумної статистики в Луганській області у прифронтовій зоні мешкає більше 4000 дітей. Вже шостий рік діти живуть «між пострілами», економічна ситуація не дозволяє батькам виїхати у більш небезпечні місця, тому вони стали заручниками ситуації та війни.

Мета нашої акції — привернути увагу до дітей, що живуть у населених пунктах поблизу лінії розмежування або «сірій зоні», та організувати збір коштів та подарунків для них до різдвяних та новорічних свят.
Це наші, українські діти, які мріють про чудо та свято!
Допоможемо Святому Миколаю зробити це чудо!

В Луганській області ми плануємо відвідати та зібрати побажання дітей з міст Гірське, Золоте, селищ Стахановець, Карбоніт, Катеринівка та інших; також здійснити мрії дітей, які виховуються в інтернатах, бо їм найбільше бракує свята та сімейного тепла. Для кожного побажання дітей ми будемо шукати того, хто зможе для дитини стати Святим Миколаєм!

Влаштувати свято для всіх неможливо, але ми це спробуємо!

ЗРОБИМО СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ РАЗОМ! РАЗОМ – ЗМІНЮЄМО СВІТ!

Правила благодійної акції «Святий Миколай дітям Донбасу»

1. У населених пунктах прифронтової зони волонтери Благодійного Фонду Реалізації ідей збирають адресовані Святому Миколаю листи-малюнки з побажаннями і передають їх в офіс Сєвєродонецького підрозділу БО «БФ Реалізації ідей» у м. Сєвєродонецьк, та волонтерам в інших містах, що долучаться до акції.
2. В офісах мрії-побажання заносять до бази, посилання тут.
3. База малюнків-бажань дітей https://drive.google.com/open?id=16YmmsyrVUVf1u5blKe0aFlYTWpPpFRMm
3. Кожна людина з будь-якої точки світу вибирає, чию саме мрію здійснити, і надсилає подарунок на адресу офісу в м. Сєвєродонецьк, або перераховує благодійну пожертву на рахунок БО «БФ Реалізації ідей» для покупки працівниками фонду конкретного подарунка.
4. В офісі подарунки сортують, до кожного прикріпляють кольоровий стікер з інформацією про дитину-одержувача подарунка. Потім подарунки кладуть в коробки — кожна для певного населеного пункту, або дитячого закладу.
5. Далі, волонтери доставляють подарунки до місця призначення, де дарують їх дітям у заплановані дати у святковій обстановці. Також дітей чекає приємний сюрприз — до кожного «замовлення» в святковій упаковці дитина знайде цукерки і новорічний атрибут.

Зробимо невеличке, але таке бажане свято для дітей разом!!!

Привертаємо вашу увагу! Ми приймаємо як нові подарунки, так і речі, іграшки, які були у вжитку, але їх стан повинен бути близьким до ідеального, майже новим. Вартість подарунків у листах дітей різна. Сума залежить від конкретного подарунка та побажання. Діти мріють про різне, від цукерок, іграшок, домашніх тваринок до сучасних гаджетів та теплого одягу.

Графік проведення благодійної акції

  • з 20.10.2019 р. — початок збору листів-побажань від дітей
  • з 01.11.2019 р. — пошук благодійників та збір подарунків
  • з 20.12.2019 р. — святкове вручення подарунків

Волонтерам, які будуть працювати у проекті, потрібна допомога у вигляді пального та підтримки координатора, що буде працювати з логістикою проекту. Тому ми будемо вдячні всім благодійникам за фінансову підтримку акції. Організатори запрошують всіх бажаючих стати волонтерами, допомогти зробити свято та здійснити невеличку мрію дитини.

Принести подарунки можна за адресою:
Сєвєродонецький підрозділ БО «БФ Реалізації ідей»
93411, м. Сєвєродонецьк
Проспект Космонавтів, 16
e-mail: ideasfund9@gmail.com
+38 (066) 045-96-16

Надіслати подарунок Новою Поштою:
Для представника БО «БФ Реалізації ідей» м. Сєвєродонецьк, вул. Курчатова, 15, відділення №4. Отримувач — Агафонова Олена, тел. +38 (066) 045-96-16;

ЯК ДОЛУЧИТИСЯ ДО АКЦІЇ

Крок 1. Інформаційна допомога.
Лайки та репости на фейсбуці та в інстаграм допоможуть поширити інформацію про благодійну акцію «Святий Миколай дітям Донбасу» та привернути увагу до потреб дітей, які живуть у населених пунктах поблизу лінії розмежування або «сірій зоні».

Крок 2. Зробити подарунок.
— зайти до бази побажань https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GWPiVNq4Mjdx7iLA4w8FiuNZszCVvvsF309zKwJUkxY/edit?usp=sharing
— підготувати подарунок та принести його у офіс, за адресою вище;
— звернутись до партнерів проекту у інших містах (адреси надамо в міру приєднання нових волонтерів);
— надіслати подарунок Новою поштою;

Крок 3. Зробити адресний подарунок.
Діти пишуть листи до чарівників, а ми збираємо ці листи. Отже, якщо Ви бажаєте подарувати щось конкретній дитині (та написати листівку), ми зможемо передати Ваш подарунок саме тій дитині, для якої Ви його підготували. Отже, будь ласка, заповніть форму (вона подана нижче) для того, щоб ту допомогу, яку надаєте Ви, отримала саме та дитина, якій Ви хочете допомогти.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GWPiVNq4Mjdx7iLA4w8FiuNZszCVvvsF309zKwJUkxY/edit?usp=sharing

Крок 4. Стати представником благодійної акції «Святий Миколай дітям Донбасу».
— ви можете організувати збір подарунків у своєму місті, у своєму районі чи у своєму під’їзді;
— за потребою, наші волонтери заберуть зібрані подарунки з Вашої домівки чи зручного для Вас місця.

Контакти +380660459616 (Viber, WhatsApp, Skype, Messenger), Директор БО «БФ Реалізації ідей» Олена Агафонова.

Крок 5. Стати волонтером акції «Святий Миколай дітям Донбасу».
Забутих дітей не має бути, і зайвих рук також не буває! Якщо Ви можете допомогти у пакуванні подарунків та інших видах підготовки акції – команда «Святого Миколая» чекає на Вашу допомогу!

Крок 6. Фінансова допомога у закупівлі подарунків.
Якщо Ви не можете самі придбати подарунок, або мешкаєте за межами України, то можете перерахувати благодійну пожертву на рахунок Акції, а команда «Святого Миколая» зможе закупити необхідні подарунки.
Наші реквізити:
АТ КБ «ПРИВАТБАНК»
ЄДРПОУ 42148104
Код банку 300711
Поточний рахунок
UA40 300711 00000 26000052654584
Реквізити для переказу в системі SWIFT із інших країн надаємо всім бажаючим.

ЗВІТНІСТЬ. Наша організація звітуватиме за всі перекази, отримані кошти та подарунки, та їх передачу особисто дітям. Звітність буде викладатись виключно публічно на сайті та на нашій сторінці у Фейсбук. Шановні благодійники, якщо після акції залишаться кошти, вони будуть використані для потреб дітей-інвалідів в селах Луганської області, та центрів розвитку дитячо-юнацької творчості у інтернатах області. Згідно Закону України «Про благодійні організації і благодійність» кожен благодійник має право отримати звіт від нашого Фонду про використання благодійної пожертви. Дякуємо за порозуміння та сподіваємось на вашу підтримку та співпрацю!

Всі, хто долучиться до Акції, отримають подяку та подарункивід “Святого Миколая”
ЗРОБИМО СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ РАЗОМ! РАЗОМ – ЗМІНЮЄМО СВІТ!

Засоби зв’язку з нами:
+380660459616 (Viber, WhatsApp, Skype, Messenger), Директор БО «БФ Реалізації ідей» Олена Агафонова, координатор проекту.

+380958071417 (Viber, WhatsApp, Skype, Messenger), Координатор проекту Володимир Башкірцев.

Подробиці про проект читайте також на сайті та фейсбук сторінці організаторів:
http://ideasfund.org.ua/nashiproekty/
https://www.facebook.com/IdeasfundNGO/