Підтримано державне обвинувачення

     Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у суді та доведено винуватість мешканки Сєвєродонецька у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України тобто в спричиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння.

     Як встановлено під час досудового розслідування та доведено в суді молода дівчина разом із своїми друзями за місцем мешкання відпочивали та вживали спиртні напої. В ході вечірки, між нею та одним із молодих чоловіків, 1994 р.н., виникла сварка, в ході якої у обвинуваченої виник умисел, спрямований на спричинення тілесних ушкоджень.

     Реалізуючи свій злочинний умисел, дівчина взяла кухонний ніж та завдала потерпілому удар ножем в область грудної клітини., спричинив останньому тяжкі тілесні ушкодження за ознакою небезпеки для життя в момент заподіяння.

     В судовому засіданні обвинувачена свою провину у вчиненні злочину визнала повністю, щиро розкаялась.

     Вироком Сєвєродонецького міського суду обвинувачена визнана винною у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України, та їй призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років із застосуванням ст. 75 КК України.

Ю. Зінченко, прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури