Із залу суду.

    Прокурором Сєвєродонецької місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення в суді та доведено винуватість мешканця міста, який знаходячись в магазині, здійснив крадіжку мобільного телефону.
    Так, до ЧЧ Сєвєродонецького ВП ГУНП в Луганській області надійшла заява від представника магазину, про те, що невстановлена особа вчила крадіжку мобільного телефону.
    Під час судового розгляду обвинувачений повністю визнав свою вину у скоєнні ним вказаного кримінального правопорушення, щиро розкаявся, суду надав пояснення, що злочини вчинював з корисливих мотивів, переслідував мету наживи і незаконного збагачення.
    Обвинувачений активно сприяв розкриттю злочинів і відшкодував потерпілим завдану матеріальну шкоду шляхом повернення майна.
    Вироком Сєвєродонецького міського суду Луганської області обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 КК України та призначено покарання у виді 1 року 6 місяців позбавлення волі, із застосуванням ст.75 КК України звільнений від відбування призначеного покарання з випробуванням строком в 1 рік.

М. Дадаян, прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури