Із залу суду.

    Факти крадіжок майна в супермаркетах міста Сєвєродонецька регулярно реєструються Сєвєродонецьким відділом поліції.
    Так, восени 2019 року місцевим мешканцем в магазині АТБ за адресою проспект Гвардійський, 13/2 скоєно крадіжку продуктів харчування. Сума збитків склала 350 грн.58коп.
    Через декілька днів таж особа, відчув безкарність свого діяння, здійснила повторну спробу викрадення майна в АТБ, але була затримана охоронцями супермаркету. Сума завданих збитків склала 516 грн.28 коп.
    Перевіряючи заяву представника потерпілого про скоєння вищевказаних кримінальних правопорушень, співробітники поліції Сєвєродонецького ВП ГУНП встановили, що крадій раніше неодноразово засуджений Жмерінським та Слав’янським судами за скоєння крадіжок майна, розбійних нападів та пограбувань громадян. Враховуючи, що в ході проведення досудового розслідування зібрано достатньо доказів провини чоловіка, йому вручено повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст.ст.185 ч. 2, 15 ч. 2-185 ч. 2 КК України та обвинувальний акт для розгляду по суті спрямовано до Сєвєродонецького міського суду.
    Після розгляду справи по суті крадія визнано винним в інкримінованих злочинах та йому призначено покарання за сукупністю злочинів у вигляді 3 років позбавлення волі.
    В теперішній час вирок суду набув законної чинності.

О.В. Кудрявцева, прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури