Комунальники усувають наслідки пориву (оновлено)

Комунальники усувають наслідки пориву (оновлено)

7 февраля

Близько 21-ї години 6 лютого п.р. стався порив теплового колектору державного підприємства Сєвєродонецька ТЕЦ в районі вулиці Менделєєва – проспекту Хіміків. Без теплопостачання опинилися 112 багатоквартирних будинків та 2 школи.Упродовж ночі з 6 на 7 лютого аварійними бригадами проводилися ремонтні роботи, які тривають і нині. (Сєвєродонецька міська рада)

112 житлових будинків та 2 школи у Сєвєродонецьку залишаються без опалення. У четвер ввечері лопнула труба магістрального трубопроводу діаметром півметра, — розповів заступник директора Сєвєродонецької ТЕЦ Володимир Прядка. (Суспільне Донбас)

8 февраля

О 24 годині 7 лютого були закінчені основні роботи на тепловому колекторі. На 4 годину ранку 8 лютого тепло подано до 53 будинків. Теплоносій подано в квартали завдяки працівникам ТЕЦ. До кінця дня планується подача тепа до інших будинків. В аварійній службі мобілізовані всі бригади. Робота триває. (Сєвєродонецька міська рада)

Судячи з повідомлень в соцмережах ще є будинки без опалення:

Людмила Качур: (8:40) Доброго, холодного утра! Как обстоят дела с ремонтом коллектора, кто знает? На улице ведь -10, так может и вся система замерзнуть, вот тогда будет весело....

Черговий виконкому (10:00): роботи ведуться, комунальники займаються підключенням будинків до опалення.

Оновлено 14:00. Гвардейский 35  залит весь подъезд. В исполкоме сказали ждать понедельника. Репортаж Вячеслава Шевчука:

18:00. Оперативна інформація: Роботи з усунення пориву на тепловому колекторі продовжуються. Станом на 17 годину тепло подано до 120 будинків. У чотирьох будинках пориви. Роботи продовжуються аварійною службою.

9 февраля

10:00, температура воздуха на улице -10.8°C
Ангелина Букаренко: Донецкая 36 вечером 8.02 дали отопление) уже горячие батареи
Кирило Дубровін‎: Донецька, 38 мерзне без опалення вже 4 день!!!
Ольга Титова: менделеева 35 нет до сих пор отопления...
Гвардейский 35 после потопа: Ни один представитель власти, ни один депутат не прибыли на место аварии. Никто не поинтересовался именно людьми, которые пострадали, никто не предложил им помощь.

15:00 Оперативна інформація щодо тепло, електропостачання будинку 35 по Гвардійському. Станом на 14 годину тепло подано до 120 будинків. Вже докладено максимум зусиль та наразі робиться все можливе комунальниками, ДСНС, правоохоронцями для забезпечення електроенергією будинок 35 по Гвардійському. Будинок 38 по Донецькій буде забезпечений теплопостачанням найближчим часом – упродовж години.

Ситуация на аварийном доме в репортаже Вячеслава Шевчука:

18:55 Ответ власти в репортаже с места событий - "На сегоднешний день все дома, 100%, все квартиры с теплом".