Забезпечення прав громадян на звернення до органів прокуратури

   Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою впродовж 2019 року вжито заходи щодо забезпечення прав громадян на звернення до органів прокуратури відповідно до Закону України «Про звернення громадян».
   Так, у 2019 році до місцевої прокуратури надійшло 466 звернень громадян, з них вирішено 174 звернень, 216 звернень спрямовано за належністю до інших відомств та 8 звернень передано до іншої прокуратури, 17 звернень виключено з обліку у зв’язку із внесенням до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
   В звітному періоді на особистому прийомі громадян прийнято 203 особи. З загальної кількості прийнятих громадян на особистому прийомі, керівником прокуратури здійснено особистий прийом 44 громадян.
   Одночасно повідомляю, що керівництвом місцевої прокуратури ведеться особистий прийом громадян у приміщенні Сєвєродонецької місцевої прокуратури за наступним графіком:
-  керівник Сєвєродонецької місцевої прокуратури Голубов О.В. щовівторка з 9 до 13 год
-  перший заступник керівника місцевої прокуратури Онуфрієнко О.В. щосереди з 9 до 13 год
-  заступник керівника місцевої прокуратури Івашко С.О. щопонеділка з 9 до 13 год
   В інші робочі дні прийом громадян здійснюється оперативними працівниками місцевої прокуратури.
   Також звернення приймаються на електронну адресу місцевої прокуратури «zvernennia.prok.sever@gmail.com» та за телефонами «гарячої лінії» (06452) 4-41-79, (06452) 4-04-77.