Демонтаж споруди - погляд з двох боків

Демонтаж споруди - погляд з двох боків

У Сєвєродонецьку проводиться демонтаж незаконно встановленої тимчасової споруди для облаштування торгівельних павільйонів

За процесуального керівництва Сєвєродонецької місцевої прокуратури слідчими місцевого відділу поліції здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом самовільного зайняття земельної ділянки в охоронній зоні (ч. 2 ст. 197-1 КК України).

Слідством встановлено, що в нічну пору доби 18 лютого 2020 року у м.Сєвєродонецьку невідомі особи самовільно зайняли земельну ділянку поблизу перехрестя проспекту Гвардійського і вулиці Курчатова та незаконно встановили тимчасову споруду – металеву конструкцію загальною протяжністю 32 метри. Вказаний об’єкт, ймовірно, призначався для облаштування торговельних павільйонів.

Металоконструкція розміщена на несформованій земельній ділянці, що перебуває у комунальній власності територіальної громади.

За принципової позиції місцевої прокуратури та територіального органу поліції Сєвєродонецький міський суд Луганської області 2 березня 2020 року задовольнив клопотання про арешт незаконно встановленого об’єкту.

Наразі проводиться демонтаж тимчасової споруди та вжиті заходи для збереження останньої як речового доказу у кримінальному провадженні.

Слідством встановлюються особи, причетні до вказаного кримінального правопорушення.

Прокурор Луганської області Олексій Ляшенко

 

SD.ua пропонує також ознайомитись з позицією іншої сторони у репортажі В'ячеслава Шевчука:

Галерея зображень

Демонтаж споруди - погляд з двох боків
Демонтаж споруди - погляд з двох боків
Демонтаж споруди - погляд з двох боків