Нові тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення

Комунальне підприємство «СЄВЄРОДОНЕЦЬКВОДОКАНАЛ», яке є виконавцем послуг з централізованого водопостачання та водовідведення у м. Сєвєродонецьку Луганської області та прилеглих населених пунктів, повідомляє про введення в дію тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, встановлених постановою
Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг № 731 від 01.04.2020р. «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016р. № 1141», що становлять:

  • на централізоване водопостачання8,05 грн. за 1куб.м (без ПДВ) / 9,66 грн. за 1куб.м (з ПДВ);
  • на централізоване водовідведення7,20 грн. за 1куб.м (без ПДВ) / 8,64 грн. за 1куб.м (з ПДВ).

Загальна ціна - 18.30 грн. за 1 куб.м.

Заява від попереднього виконавця постачання води ТОВ ТАУН СЕРВИС":

У зв’язку з розторгненням Концесійного договору від 02.07.2009 року №1 на об’єкт комунальної власності територіальної громади м. Сєвєродонецька Луганської області – цілісний майновий комплекс КП «Сєвєродонецькводоканал» між Сєвєродонецькою міською радою і ТОВ «ТАУН СЕРВІС» 31 березня 2020 року змінився виконавець послуги з централізованого водопостачання та водовідведення у м. Сєвєродонецьку Луганської області та прилеглих селищ, тому ТОВ «ТАУН СЕРВІС» надає вказані послуги тільки по 31 березня 2020 року (включно). Тому, грошові кошти, які будуть вноситися споживачами у квітні 2020 року за послуги спожиті у березні 2020 року та за попередні періоди, у разі наявної заборгованості за послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, повинні бути зараховані відділеннями банків, Укрпошти та ін. на розрахунковий рахунок ТОВ “ТАУН СЕРВІС”.