Нові хворі на COVID-19 на Луганщині

Нові хворі на COVID-19 на Луганщині

Сьогодні Сергій Гайдай перший повідомив про нові випадки захворювання у нашому регіоні:

Перевірка всіх хворих на пневмонію, та контактних з вже хворими дала невтішні результати ...... + 15 хворих на COVID-19. Сєвєродонецьк, Старобельск, Бєловодськ..... Загалом 24 хворих у Луганській області.

ЛОДА повідомляє. що серед нових випадків є контактні особи другого рівня з кола госпіталізованих раніше жителів Рубіжного: чотири нових діагнози COVID-19 підтверджено в Варварівці, один – в Рубіжному. П’ятеро захворілих – контактні особи з Лисичанська. Ще п’ять – хворі на пневмонію, яких перевіряли на наявність коронавірусу: три людини зі Старобільська, одна – з Сєвєродонецька, одна – з Біловодська.

Сєвєродонецька багатопрофільна лікарня обновила свої данi та графік:

Оновлення з урахуванням отриманих лабораторних результатів на 16.00 18.04.2020.
Отримано позитивний результат
ПЛР на  SARS-CoV-2 (covid19) -1.

Національна служба здоров'я закликає святкувати Великдень відповідально - залишатися вдома, долучатися до релігійних обрядів онлайн, не порушувати ізоляцію. У період великодніх свят більшість із нас звикли відвідувати рідних, близьких, друзів. Святкові дні у цьому році збігаються з карантинними обмеженнями. Порушуючи їх, ми можемо принести своїм близьким не радість, а небезпеку і ризик захворіти. Від нашого свідомого рішення не порушувати правил карантину, залежить те, як швидко ми подолаємо виклики, повернемося до звичного нам життя і побачимо дорогих нам людей.

Нагадуємо, що ми зібрали для сєвєродончан найбільш важливу інформацію про карантин у пам'ятці.

Оновлення 19.04.2020 10:00 від Сєвєродонецька багатопрофільна лікарня:

За останню добу (18.04.2020) до КНП СМБЛ госпіталізовано:
ГРВІ -1,
Пневмоній – 1,
До реанімації госпіталізовано – 0,
Всього на лікуванні covid+: 3 хворих (1+ виявлений при обстеженні хворих на пневмонію, 2+ виявлено при обстеженні контактних осіб).
 
графік