Наркомана притягнуто до кримінальної відповідальності

   Прокурором Сєвєродонецької місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення в суді та доведено винуватість мешканця міста, який незаконно зберігав при собі наркотичний засіб, без мети збуту.
   Так, до ЧЧ Сєвєродонецького ВП ГУНП в Луганській області надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у невстановленої особи виявлено білу порошкоподібну речовину ззовні схожу на наркотичний засіб. В ході огляду місця події співробітниками патрульної поліції виявлено та вилучено згорток, обмотаний чорною ізоляційною стрічкою, в якому знаходилась порошкоподібна речовина білого кольору.
   Згідно висновку експертизи наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів речовина, яка була вилучена у чоловіка, містить особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонений.
   В судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину у скоєнні кримінального правопорушення, щиро розкаявся.
   Вироком Сєвєродонецького міського суду Луганської області обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.309 КК України та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

М. Дадаян, прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури