ВІдкритий конкурс "Туристичний сувенір Луганщини"

ВІдкритий конкурс "Туристичний сувенір Луганщини"

Як не дивно, епідемія коронавірусу і оголошений по всьому світу карантин несуть в наше життя багато позитивного. Самоізоляція викликала сплеск інтересу до мистецтва і арт-експериментів і навіть люди, не пов'язані з мистецтвом професійно, відчули тягу до творчості. Що б не упустити "щасливий час" і витратити його з максимальною користю, дати можливість народиться новому, ГО Туристична асоціація Луганщини і магазин Сувеніри Сєвєродонецька  започаткували конкурс «Туристичний сувенір Луганщини", У ньому багато номінацій і кожен може себе спробувати в нової справі.

Основні номінації конкурсу:

- етнографічний сувенір;

- сувенір міста;

- сувенір регіону;

- гастрономічний сувенір (напої);

- гастрономічний сувенір (їжа);

- сувенір події;

- сувенір туристичного маршруту;

- сувенір музею;

- сувенір-іграшка;

- ідея сувеніра.

На Конкурс приймається сувенірна продукція, підрозділяється на категорії (в залежності від матеріалу, з якого виготовлений сувенір):

- вироби з соломи, лози, берести, паперу;

- художня обробка дерева;

- гончарство;

- ткацтво та вишивка;

- вироби зі шкіри;

- макраме, батик, клаптева техніка, бісероплетіння;

- флористика;

- вироби з каменю;

- вироби зі скла;

- інші види декоративно-прикладного мистецтва.

Для участі в конкурсі необхідно до 01 вересня 2020 зареєструватися на офіційній сторінці конкурсу і ввести інформацію про конкурсний проект, заповнивши відповідні поля. Тому запрошуємо всіх творчо обдарованих людей, майстрів, художників спробувати себе в техніці туристичного сувеніру і надсилати свої роботи на конкурс. Реєстрація та умови, все на офіціальній сторінці конкурсу у мережі Fb, https://www.facebook.com/tursuv, або за посиланням.  https://forms.gle/jkdYCPxPixP47mJe6
Підсумки підводяться і оголошуються напередодні Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні 27 вересня 2020 р.