Особу засуджено за зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин

    Прокурором Сєвєродонецької місцевої прокуратури Луганської області підтримано публічне обвинувачення у суді та доведено винуватість мешканця м. Сєвєродонецька у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 309 КК України, а саме незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, вчинені повторно.
    В ході досудового розслідування встановлено, що мешканець м. Сєвєродонецька, раніше неодноразово судимий за вчинення злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів, злочинів проти власності та проти громадського порядку та моральності, у березні 2020 року вчинив повторно придбання та зберігання наркотичного засобу – метадону, а в квітні 2020 року – особливо небезпечної психотропної речовини - PVP.
    В ході судового розгляду мешканець м. Сєвєродонецька повністю визнав вину у скоєні ним кримінальних правопорушень.
    Вироком Сєвєродонецького міського суду Луганської області вказану особу визнано винним у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 309 КК України, та засуджено до покарання у вигляді 3-х років 6 місяців позбавлення волі.

Р.Пивоваров, прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури