Крадія за грати

    Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою підтримано обвинувачення у суді та доведено винуватість чоловіка у вчиненні серії кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 185 КК України тобто таємному викраденні чужого майна (крадіжка), вчиненої повторно.
    Так, молодий чоловік, який раніше вже був засуджений за злочин проти власності, у якого не склалось сімейне життя в сусідньому місті, вирішив розпочате «нове життя» в місті Сєвєродонецьку.
    Приїхавши до міста, де нема ані житла, ані роботи, вирішив заробляти на життя шляхом здійснення крадіжок із магазинів міста Сєвєродонецька.
    Досудовим розслідуванням встановлено, що протягом вересня 2019 – січня 2020 року чоловіком здійснено 5 крадіжок товарів із промислових магазинів міста Сєвєродонецька. Крадій «спеціалізувався» на товарах із будівельних магазинів, при цьому не проходив повз магазинів парфумів та електронної техніки.
    В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованих злочинів визнав повністю, щиро розкаявся.
    Вироком Сєвєродонецького міського суду обвинуваченого визнано винним та йому призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 2 роки.

І.Новохацька, прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури