Сєвєродончанкам подарували мюзикл «Візерунки кохання»

Сєвєродончанкам подарували мюзикл «Візерунки кохання»

4 березня на честь Міжнародного жіночого дня в Сєвєродонецькому міському Палаці культури для представниць чарівної та прекрасної частини людства було подаровано мюзикл «Візерунки кохання».

На святковий захід завітав перший заступник керівника військово-цивільної адміністрації міста Сєвєродонецьк Ігор Робочий, який звернувся до присутніх жінок: «Вітаю вас від чоловіків військово-цивільної адміністрації з Міжнародним жіночим днем 8 березня! Перш за все бажаю миру, до якого ми всі так прагнемо! Також бажаю кохання, щастя та сімейного благополуччя! Та найголовніше – бажаю здоров’я! Нехай закінчуються всі карантини та збільшується кількість радісних днів. Зі святом вас!»

Мюзикл проходив у формі телевізійного шоу, під час якого ведучі «Телеканалу «Візерунки кохання» Катерина і Дмитро (Катерина Осіпченко та Дмитро Цвітний) в онлайн-режимі висвітлювали «захоплення» Сєвєродонецька жінками.

Під час дійства для сєвєродончанок та гостей міста були представлені найновіші та найкращі номери: "Зірка Інстаграму" (соло-вокал Дар’я Носаль, хореографія - старша і середня група ЗАЕТ "Талісман"), "Ми зробимо це" (НАБТ "Евріка"), акробатичний формейшен "Вперед" (студія акробатичного рок-н-ролу "Мега"), вокально-театральна композиція "МУР-Амур" (соло-вокал:Тетяна Жарова і театр ляльок "Оле -Лукойє"), "Дюймовочка і Принц Ельфів" - "Тарантела" (скрипка – Микола Посошко, молодша група ЗАЕТ "Талісман"), «На крилах кохання» (соло-вокал Ася Снітко).

Яскравим сюрпризом для глядачів мюзиклу стала театралізована замальовка "ВЕЛИКА ІСТОРІЯ КОХАННЯ. РОКСОЛАНА і СУЛТАН СУЛЕЙМАН" - у виконанні акторів театру юного глядача, Дар’ї Носаль та ЗАЕТ «Талісман». Адже, Жінка і любов… У різні часи, епохи, на всіх континентах яскраво палало чудове і безмежне почуття, яке сяяло, вирувало, надихало. Величні Жінки українки - Величні почуття!

Світлі та трагічні емоції любові занурили винуватиць свята у океан творчого імпульсу через асоціації фрагментів кінофільмів «Людина Амфібія» та «Пурпурні вітрила» і майстерного виконання концертних номерів: "Шторм"- у виконанні Дар’ї Шуліки (скрипка), та колективу сучасної хореографії "ДКданс". Олександр Хацков виконав пісню «Show must go on» з репертуару Фреді Меркюрі (гурт "Queen"), НАЕП "Луч"- на італійській та українській мові – пісню "ФЕЛІЧІТА"("Щастя моє"), хореографічний колектив "ДКданс" – композиції "Повітря кохання" та «Соло-Саксофон». Руслан Пржегарлинський подарував жінкам пісню з репертуару Олега Вінника «Як жити без тебе». Соло-вокал Олени Нежибовської і енергійний хореографічний колектив "Зоряни" (пісня "SANNY", з репертуару гурту "БОНІ М") яскравим вибухом емоцій вразили глядача!

На завершення мюзиклу вокалістка Ася Снітко потужно виконала пісню «Freedom», модельне Агенство «Nika Models» влаштувало вишуканий показ мод «Весняне дефіле», а фінальним яскравим акордом святкового концерту стало виконання солістами-вокалістами концерту (Анастасія Колесник, Олена Нежибовська, Дар’я Носаль) пісні "Hash-hash" ("Бути разом") за хореографічною підтримкою НАЕП "ЕВРІКА","ДКданс" та "Зоряни".

Як зазначають глядачі, влаштувавши гучні овації, мюзикл «Візерунки кохання» видався надзвичайно яскравим, гарним та святковим, за що і висловлюють щирі подяки талановитим сєвєродонецьким артистам та організаторам дійства.

Галерея зображень

Сєвєродончанкам подарували мюзикл «Візерунки кохання»
Сєвєродончанкам подарували мюзикл «Візерунки кохання»
Сєвєродончанкам подарували мюзикл «Візерунки кохання»
Сєвєродончанкам подарували мюзикл «Візерунки кохання»
Сєвєродончанкам подарували мюзикл «Візерунки кохання»
Сєвєродончанкам подарували мюзикл «Візерунки кохання»

ВЦА м.Сєвєродонецьк

фото - Олексії Самохін