У Сєвєродонецьку відбувся велоквест "Я знаю своє місто"

У Сєвєродонецьку відбувся велоквест "Я знаю своє місто"

23 травня велоспільнотою Сєвєродонецька проведено велоквест "Я знаю своє місто". Захід відбувся в рамках щорічної традиційної всеукраїнської акції «Велодень» - найбільшої велоподії, яка об’єднує любителів активного відпочинку та велоспорту.

Організатором виступила ГО «Кризовий медіа-центр «Сіверський Донець», а ідейними натхненниками досвідчені велофанати Микола Скурідін, Олексій Суботін та Наталія Стемплевська.

Головна мета квеста - організації змістовного дозвілля та виховання почуття колективізму, взаємовиручки велоспільноти та заохочення до вивчення історії Сєвєродонецька.

Маршрут велопробігу пролягав проспектом Центральний: від площі Перемоги до площі Миру. А після нього стартував безпосередньо сам квест - за 2 години 5 команд повинні були знайди 20 зашифрованих локацій у старій частині міста.

Всі команди справилися із завданнями та отримали пам’ятні нагороди та сувеніри, які їм надали велосалони міста.

Довідка

Велодень – це масштабна традиційна всеукраїнська акція, яка об’єднує тисячі велосипедистів у спільному велопробізі центральними вулицями своїх міст на підтримку велосипеда як повноцінного транспорту для міста. Щорічний велопарад збирає прихильників двоколісного транспорту з метою пропаганди здорового та активного способу життя та екологічної альтернативи міському авто, створення цивілізованих умов для велосипедистів у містах України.