Олександр Стрюк вручив почесну нагороду «Мати-героїня» матері сімох дітей

Олександр Стрюк вручив почесну нагороду «Мати-героїня» матері сімох дітей

Указом Президента України від 14 грудня 2021 року № 655/2021 за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку сєвєродончанці Стовбі Олені Володимирівні присвоєно Почесне звання “Мати-героїня”.

Відзнаку, яка свідчить про Почесне звання, вручив матері-героїні керівник Сєвєродонецької міської ВЦА Олександр Стрюк.

Він привітав пані Олену з присвоєнням Почесного звання «Мати-героїня»: «Мені дуже приємно вручити Вам нагрудний знак “Мати-героїня”, і подякувати за те, що Ви гідно несете це почесне звання, і гідно виконуєте свій обов’язок матері. По великому рахунку – це дуже великий подвиг. Це унікальний випадок, коли в сім’ї народжуються стільки дітей, виховуються і їм надається гідна освіта. Старші діти вже займають достойне місце в нашому суспільстві і працюють на його користь. Ще раз Вам дякую від щирого серця!»

Олена Володимирівна народила та виховала сімох дітей. Донька Анна – найстарша – вже здобула професію після закінчення Національної академії Національної гвардії України, вийшла заміж і сама вже мати - виховує сина. Донька Марія навчається у Харкові за напрямком “Історія та археологія” і паралельно була зарахована на кафедру підготовки офіцерів запасу Національної академії Національної гвардії України. Ілля – старший з синів – також студент. Навчається за спортивним педагогічним напрямком. Діти Дар’я, Андрій та Ярослав – школярі 5, 3 і 2 класів відповідно. Всі вони - учні сєвєродонецької середньої загальноосвітньої школи I-III ступенів № 11. Найменший у багатодітній родині Ростислав – поки ще відвідує ясельну групу міського дитсадочка.