Події на Луганщині 28 лютого

Події на Луганщині 28 лютого

Луганщина - це Україна! Як би ці звірюки не хотіли цього, МИ - УКРАЇНА!

Надважкий день, окупанти оскаженіли, ці звірі вбивають цивільне населення.
Сєвєродонецьк - це Україна!

Пообіді російські фашисти обстріляли наш обласний центр. Одна загибла, двоє поранених, пошкоджено сім житлових будинків, перебито газопровід.

Гірська громада - це Україна!

Росіяни обстріляли майже всі населені пункт ОТГ. Палали цілі села. Всі комунікації відсутні. Дякуємо ДСНС - пожежі ліквідовано.

Сватове, Старобільськ - міць! Україна!

Наші люди показують характер, терористи йдуть, бо їм тут не раді. Мешканці Луганщини не будуть годувати російських окупантів. Ніколи.

Щастя - це Україна, не дивлячись ні на що!
ДСНСники організували підвіз продуктів харчування (300 буханок хлібу, продуктів першої необхідності, води). Організували разом зі співробітниками РЕС підключення живлення міста та відновили мобільний зв’язок. Допомогли при похованні знайдених жертв. Проводять подальшу роботу по розбиранню завалів та надання допомоги мирному населенню.

Рубіжне, Кремінна, Лисичанськ, Новопсков, Попасна, Біловодськ, Білокуракине і інші - Україна!

На Луганщині почав працювати обласний волонтерський штаб Руху «Україна для захисників». Сьогодні нагодували та утеплили п‘ять бригад хлопців. Дякую кожному за підтримку наших захисників!

У Сєвєродонецьку в Льодовому палаці продовжать завтра зранку з 9-00 допомагати бійцям. Так само і в інших центрах у Лисичанську, Рубіжному та Попасній.

Потягом сьогодні евакуйовано майже 400 осіб.
Тимчасово з ганчіркою замість прапора, Тримайтеся, скоро замайорить рідний!

Важливо!

Сьогодні-завтра можливі перебої з Інтернетом, мобільним зв'язком та телебаченням
Це зумовлено тим, що російські окупанти почнуть глушити зв'язок з метою дезінформації українців щодо капітуляції, як військовослужбовців ЗСУ, так і України в цілому, та таким чином змусити місцевих мешканців припинити чинити опір та здатися.
Будьте пильними!
Бережіть себе та своїх близьких!
Поборемо!!!