Сєвєродонецький хіміко-механічний технікум запрошує на навчання у Дніпрі

Сєвєродонецький хіміко-механічний технікум запрошує на навчання у Дніпрі

МИ НАВЧАЛИ.НАВЧАЄМО І БУДЕМО НАВЧАТИ ВАШИХ ДІТЕЙ ЗА УКРАЇНСЬКИМИ СТАНДАРТАМИ.

  Наш Сєвєродонецький хіміко-механічний технікум, а зараз «Сєвєродонецький політехнічний фаховий коледж СНУ ім.В.Даля» знають не тільки на Луганщині. Його випускники працюють у всіх регіонах України та за кордоном.

   До війни місцевий заклад регіональної освіти мав сучасні аудиторії, кабінети, лабораторії, 5 комп’ютерних класів, майже 100 одиниць  сучасної техніки, бібліотека з 60 тис. екземплярів книг, гуртожиток на 360 місць, спортивний комплекс з тенісним та тренажерними залами.

16 квітня цього року ми з радістю планували святкувати наш День народження,багато що святкового планували. Але…

Війна.

Все зруйнувала війна. Не сталось як бажалось…

Наказом міністра Освіти та Науки України наш заклад був переміщений у Дніпро,у приміщення національного університету ім.. О. Гончара.

Наші колеги освітяни гостинно надали нам притулок у гуртожитку та навчальному корпусі . Дякуємо всім!

 Вже більше  60 років коледж готував молодших спеціалістів з неповною вищою освітою за денною та заочною формами навчання (видавав дипломи державного зразка та атестати про повню загальну середню освіту) .

   Студенти, що навчалися,навчаються і неодмінно БУДУТЬ навчатись в коледжі, мають можливість отримувати багаторівневе навчання у Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля,починаючи з другого курсу денної форми навчання та з третього курсу заочної форми навчання, тим самим скорочуючи загальний термін навчання.   Контингент студентів на всіх курсах навчання  близько 750 осіб, у т.ч. на денній формі – понад 630 осіб, на заочній формі освіту здобували працюючі студенти.

   Термін навчання на основі базової середньої освіти складає 3 роки 10 міс. та 2 роки 10 міс.

   Підготовка фахівців відбувається за державним замовленням (без оплати за навчання для успішних здобувачів освіти та особам.що мають певні державні пільги).
  
    Колектив коледжу живе і продовжує жити в умовах евакуації насиченим творчим життям, спрямованим на підвищення якості підготовки фахівців у змішаному режимі навчання.

Переважна кількість працівників переїхала до Дніпра. Навіть ті ,хто змушений був тимчасом залишитись на окупованій ворогом території здолали шлях до Дніпра , долаючі величезну відстань у тижневий термін.

Отже, ми попри всі негоди відновили освітній процес. Підготували дипломні випробування, готуємость до набору студентів.

Чекаємо на повернення.
Неодмінно! Віримо ! Вистоїмо  !

Ми чекаємо на Вас, приходьте, телефонуйте, пишіть.

    Якщо Ви маєте бажання не втрачаючи часу до перемоги вчитися та отримати сучасну професію після 9 та 11 класу, твердо зорієнтовані на успіх і благополуччя, готові зробити перший крок до своєї мети, то ми завжди чекаємо Вас у Сєвєродонецькому політехнічному фаховому коледжі, який тимчасово,до повернення у рідне місто, знаходиться за адресою:
м.Дніпро. вул.Наукова 13 корпус 9, каб 420. четвертий поверх (124а авто маршрут,кінцева)
тел. 0953169988

Бажаємо всім найскорішого повернення.
Директор коледжу Євген Жученко.