Герої спротиву, які тримають фронт у Сєвєродонецьку

Світлина від Бригада швидкого реагування Національної гвардії України

Юрій Бутусов розпочав серію публікацій про захисників Сєвєродонецька.

Сєвєродонецьк тримається. Тут нема місця відчаю. Тут неймовірна кількість людей, серед яких честь бути, які не шукають можливостей відійти, які прагнуть бити ворога та йти вперед. Серед наших воїнів кожну мить я пишаюся, що ми - українці, і саме нам доля дала таку неймовірно сильну жагу свободи, і саме ми зараз змінюємо світову історію, і саме ми знищуємо багатовікову російську тиранію. Саме ми зараз робимо Україну символом свободи та символом бою до кінця.

54-річний далекобійник "Америка": «Страх - це непрофесійно»

Батальйон "Свобода" бригади НГУ 3018.

Командир роти «Музей»

Печерська ТРО з Києва у пеклі боїв з Сєвєродонецька

Командир роти Нацгвардії, командир Легіону Свободи Петро Кузик

Зараз б’ється у Сєвєродонецьку, на зустрічі з міністром оборони заявив про політичний вплив на рішення одного з генералів, про відсутність планування та логістики. Рота Кузика воює бездоганно, заслуженно отримала від міністра нагородну зброю, і впевнено тримає свої рубежі, і його слова мають вагу на цій ділянці фронту. Якщо хтось хоче це спростувати, то можна перепливти річку, та зробити перевірку на позиціях. Відео від 22.05.2022.

Замість медового місяця в Мексиці - контактні бої у Сєвєродонецьку: «Воха» прилетів до побратимів

«Воха» - воін бригади швидкого реагування Нацгвардії 3018, служив до вторгення, потім звільнився, став програмістом, подорожував по світу, і у лютому знаходився у Мексиці зі своєю коханою, вони заручились. Але провести час разом не встигли - почалась війна, і вони полетіли захищати Батьківшину, «Воха» змінив теплі пляжі на гарячу та криваву битву у Рубіжному, а зараз він б’ється за Северодонецьк, бо там його бойові побратими та друзі б’ються за Україну.

update. У продовженні - афроукраїнець з Криму і водій з телеканалу.