Жителям Луганщини пропонують долучитися до створення серіалу

Десятки тисяч залізничників і волонтерів забезпечували порятунок людей

В Україні створять документальний серіал «Залізні люди» про залізничників та волонтерів.

Про це «Сєвєродонецьк.Онлайн» розповів сценарист, луганчанин Олексій Комаровський.

За його словами, евакуаційні потяги Укрзалізниці за чотири місяці повномасштабної війни перевезли майже 4 мільйони українців, з них близько мільйона дітей. Десятки тисяч залізничників і волонтерів забезпечували цю безпрецедентну операцію з порятунку. Машиністи, диспетчери, чергові вокзалів, касири, провідники, колійники, електрики, ремонтники, лікарі, волонтери на станціях працюють без вихідних і під обстрілами.

«Ми звертаємося до всіх, хто зберіг в телефоні відео чи фото, зроблені на вокзалах, перонах, у потягах, під час ремонту колій, інфраструктури – все, що може бути пов’язане з евакуацією та роботою залізничників. Залізничники – героїчні люди, які заслуговують на подяку. І ваше фото чи відео може стати проявом такої подяки. А ще – відмінним способом зберегти історію країни! Будь ласка, поділіться своїми фото і відео, і таким чином долучіться до створення документального серіалу «Залізні люди», над яким ми працюємо вже просто зараз!», – зазначив Комаровський.

zal2.jpg

Треба зайти на телеграм-канал https://t.me/Ironpeople_bot, або в Телеграм та задати в пошуку «Залізні люди бот», натиснути «start» і завантажити фото і відео, вказавши коли і де саме вони були зроблені.

Автори просять залишити свої контакти для зворотнього зв’язку, щоб вони могли зазначити імена як авторів за відібрані для серіалу фото, відео, історії.

Фото зі сторінки Олексія Комаровського