Звання почесного громадянина Сєвєродонецька присвоїли поліцейському

Звання почесного громадянина Сєвєродонецька присвоїли поліцейському

Керівник Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Олександр Стрюк присвоїв звання почесного громадянина Сєвєродонецька поліцейському

Про це йдеться в розпорядженні керівника Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Олександра Стрюка "Про присвоєння звання "Почесний громадянин міста Сєвєродонецька Куцепаленку О.О."".

Олександр Куцепаленко – командир батальйону поліції особливого призначення. Звання отримано за «мужність і героїзм, проявлені під час евакуації мирного населення та забезпечення гуманітарною допомогою мешканців Луганщини».

Розпорядження підписане 27 червня 2022 року.

Також Президент відзначив державною нагородою командира батальйону поліції особливого призначення Луганщини. Про це йдеться в Указі Глави держави № 463/2022 від 4 липня 2022 року.

За особисту мужність і самовідданість, виявлені під час виконання службового обов’язку, високий професіоналізм та з нагоди Дня Національної поліції України відзначено багато співробітників.

Серед них і полковник поліції Олександр Олександрович Куцепаленко, командир батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Луганській області.

Його нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Фото Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації