Начальником відділу молоді та спорту в окупованому Сєвєродонецьку призначили колишнього “помічника” нардепа Ківи

Начальником відділу молоді та спорту в окупованому Сєвєродонецьку призначили колишнього “помічника” нардепа Ківи

Через місяць після окупації Сєвєродонецька ставленики московії призначили керівників на деякі адміністративні посади. За інформацією пропагандистських ЗМІ, керівником відділу молоді та спорту окупаційної адміністрації став боксер Віталій Невеселий.

Цю посаду Невеселий вже обіймав у 2020 році, але тоді все для нього склалося не весело. Масові протести представників Нацкорпусу не дали колаборанту втриматись на посаді.

Як тоді стверджували у Нацкорпусі, Невеселий мав намір створити загін “тітушок” для ОПЗЖ під маскою об’єднання “Патріоти - За життя”.

“Чиновник, який сказав, що ми зустрінемось на вулиці, має право працювати з молоддю? В його колективі є наші люди. Коли ми дізнаємось, що у цього руху зʼявився тут офіс, то він не профункціонує й добу. Якщо цю ініціативу не будуть присікати силовики, то за це візьмемось ми - у нас є досвід та можливості. З 6 областей, де Ілля Кива намагався сформувати осередки “Патріотів - За життя”, у нього не вийшло у жодному. Я переконаний, що ми цього не допустимо», - заявив журналістам керівник Луганського обласного осередку партії «Національний корпус» Владислав Кирилов.

 

Після скандалу, Невеселий зник з радарів медійників та все ж дочекався свого крісла після окупації Сєвєродонецька.

Нагадаємо, останнім ставлеником окупантів у захопленому Сєвєродонецьку став Микола Моргунов, який був міським головою міста Брянка за часів Віктора Януковича. Він очолив окупаційну адміністрацію міста.