Співачка з Сєвєродонецька випустила дебютний альбом

Співачка з Сєвєродонецька випустила дебютний альбом

Сєвєродонецька співачка omelta випустила дебютний альбом під назвою “2022”. Про це повідомив сайт Radioclub.

Після початку повномасштабного вторгнення рф дівчина була вимушена виїхати до Італії. Там почала працювати над новими піснями. Співачка вклала в цей альбом всю біль, думки та переживання, з якими зіштовхнулася після 24.02.

“У далекому 2014 році я писала пісні про війну, і зовсім не думала, що в 2022 війна знову постукає до мене у двері. Неочікувано. Підло. 0 5-тій ранку піднеме з теплого ліжка та назавжди змусить покинути дім”, - розповіла співачка.

За її словами, писала пісні про життя та громадянську позицію, про дім та рідне батьківське тепло, про кохання, дружбу та любов як найвищі цінності. Це перший крок співачки до серйозної музичної кар'єри.

Як зазначають рецензенти, війна дала їй силу бути голосом та поштовх не мовчати. Не бути байдужим. Кричати на весь світ. ЇЇ мета, щоб кожен українець, хто слухає цю пісню, відчув, що він не один. Що нас 44 мільйони. Ми всі переживаємо одне й теж саме. Ми всі об’єднані як одна велика сім’я.

omelta

“День, коли війна змінила наш світ повністю, світ кожного українця. Ми пройшли шлях від страху та нерозуміння що робити, до відчуття сили в єдності та в кожній маленькій дії. Віднині Схід, Південь, Захід та Північ разом. Як одна сім’я. Тримаємося та віримо у перемогу. Робимо все, для того щоб вона сталася”, - написала omelta.

Детальніше про творчість сєвєродончанки можна дізнатись у її соцмережах: InstagramTikTok.

Раніше повідомлялось, що Львівський органний зал та Луганська обласна філармонія запрошують відвідати концерт симфонічної музики.