Луганський український театр спільно з Сумським національним театром організували святковий концерт до Дня Незалежності

Луганський український театр спільно з Сумським національним театром організували святковий концерт до Дня Незалежності України

Актори Сумського національного академічного театру драми та музичної комедії ім. М. Щепкіна разом з творчим колективом Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру організували концерт до Дня Незалежності України в Сумах «Воля. Свобода. Перемога».

Напередодні концерту «Сєвєродонецьк онлайн» поспілкувався з головним режисером Луганського українського театру Максимом Булгаковим з приводу підготовки святкового заходу.

колектив театру

«Працюємо над святковим концертом, присвяченим Дню Незалежності. Історія така, що від татаро-монгольскої навали до сьогодні - весь час Україна бореться з якоюсь імперією. Але вона завжди залишається Україною. А зараз вона, сподіваюся, вірю і знаю, буде остаточно незалежною після Перемоги. Вона і зараз незалежна, але коли ми переможемо, ні в кого більше не буде питання про це в подальшій історії. Достойні ми незалежності чи недостойні. Навіть думок таких більше не буде в історії людства», - каже Максим Булгаков.

святковий концерт
За його словами, передбачається театралізоване дійство нон-стоп.

«Головна лінія, що ми будемо боротися, об’єднуватися, перемагати», - підкреслив Максим Булгаков.

концерт
В концерті задіяно 45 людей на сцені, 20 в оркестровій ямі. Ця вистава – спільний проект Луганського та Сумського театрів.

свято

День незалежності

Як повідомлялося, Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр вперше показав виставу на новому місці – в Сумах.

Нагадємо, Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр поїде на гастролі до Черкас.