Лисичанську зробили подарунок до Дня народження

Лисичанську зробили подарунок до Дня народження

В день народження Лисичанська пропонують долучитись до перегляду виставок лисичанських майстрів фотомистецтва.

Про це повідомляє Лисичанський міський краєзнавчий музей.

«Чому саме фото? Бо фотографія дозволяє «схопити» мить життя. Вона відображає світ таким, яким він був у мить створення знімку. І цей відображений момент залишається назавжди.
Фотографи, які працюють у різних жанрах фотомистецтва, допомагають по-новому побачити звичні предмети й події, знайти незвичайне у звичайному. Але мало бути просто фотографом, потрібно бути ще й художником! Саме фотограф-художник завжди поєднує у своїй творчості технічні навички й образотворче мистецтво, і тому художня фотографія має більш великий емоційний вплив на людину та сприяє розвитку естетичного сприйняття і художнього смаку», - розповіли в музеї про виставку.

Всіх запрошують на онлайн виставки фотохудожників Анни Вязнікової та Дмитра Тєлушкіна, яким вдалося "схопити" і зберегти на знімках місто таким, яким його пам'тають та люблять лисичани.

Вернісажі підготували директор комунального закладу «Лисичанський міський краєзнавчий музей» Альона Задорожна та організатор культурно-дозвіллєвої діяльності комунального закладу «Лисичанський Палац культури ім.В.М.Сосюри» Едуард Горбунов.

До презентації фоторобіт підібрана мелодія пісні «Слався, Лисичанск», написана відомою в місті людиною, композитором, керівником народного чоловічого вокального ансамблю «Обрій», Почесним громадянином міста Лисичанськ Борисом Малишевим.