У Сєвєродонецьку в підприємства вкрали майна на суму понад 800 тис грн.

У Сєвєродонецьку в підприємства вкрали майна на суму понад 800 тис грн.

На Луганщині зареєстровано 2 повідомлення за фактами мародерств.

Про це повідомляє обласна поліція.

Невідомі незаконно проникли до квартири сєвєродончанина та вкрали побутову техніку.

Також невідомі проникли до складських приміщень підприємства у Сєвєродонецьку та здійснили крадіжку майна на суму понад 800 тис грн.

Надійшло повідомлення 30-річного мешканця Сєвєродонецька про те, що представники окупаційних військ рф незаконно проникли до його квартири та провели обшук.

Зареєстровано 3 факти незаконного заволодіння транспортними засобами, які належали мешканцям міста Кремінна та с. Щедріщеве.

Мешканка с. Борівське стала жертвою шахраїв. Їй надійшло повідомлення в соціальній мережі з акаунта знайомої з проханням позичити 500 грн, на що жінка погодилася, перерахувала вказану суму, а в подальшому дізналася, що аккаунт знайомої було зламано.

Поліцейські встановили 40-річного мешканця Алчевську, який вступив на службу до лав мвс так званої «лнр».

Загалом протягом доби поліцейські відреагували на 35 заяв та повідомлень громадян.

Зокрема, слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 438 КК України «Порушення законів та звичаїв війни» за фактом руйнування будівель та обладнання підприємства, внаслідок обстрілів окупаційними військами рф міста Рубіжне.

Нагадаємо, поліція Луганщини зареєструвала інформацію про те, що у Старобільському районі невідомі у військовій формі рф незаконно позбавили волі чоловіка.