Луганські поліцейські доставляють гуманітарну допомогу до звільнених населених пунктів

Луганські поліцейські доставляють гуманітарну допомогу до звільнених населених пунктів

Поліцейські Луганщини не припиняють гуманітарну місію. Співробітники поліції Луганської області, які у якості доданих сил несуть службу у Донецькій області, спільно з волонтерами з Чернівецької області доставили мешканцям звільненого м. Лиман гуманітарну допомогу.

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини.

“З початком широкомасштабного вторгнення російських окупантів поліцейські Луганщини роблять усе, аби підтримати, врятувати й захистити громадян, які опинились на межі гуманітарної катастрофи. Цього разу до правоохоронців за допомогою у доставці гумдопомоги звернулись волонтери, у тісній співпраці з якими, луганські поліцейські допомагали мешканцям Луганщини. Поліцейські супроводили гуманітарний груз до Лиману та допомогли роздати необхідні товари та речі місцевим мешканцям”, - йдеться в повідомленні.

Поліцейські доставили гуманітарну допомогу до Лиману

Завдяки такий співпраці мешканці нещодавно звільненого міста, де ще тривають заходи з відновлення життєзабезпечення, отримали продуктові набори – хліб, крупи, продукти довготривалого зберігання на інше, а також теплі ковдри та ліки.

Поліцейські доставили гуманітарну допомогу до Лиману

Раніше повідомлялось, що затримали зрадника, який допомагав окупантам тікати від контрнаступу ЗСУ.