Мобілізовані росіяни жаліються, що їх відправили “у пекло”

Мобілізовані росіяни жаліються, що їх відправили “у пекло”

У російських «мобіків» на Донбасі почалася паніка: щойно мобілізованих рашистів кидають у саме пекло, де їх на земельні добрива перетворює ЗСУ.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Мобілізовані масово телефонують своїм рідним, благаючи їх витягнути себе з війни будь-якою ціною.

СБУ перехопила декілька подібних розмов окупантів, які зараз «стоять» на Донеччині.

«Зая, слышишь, звони родителям! Звони Ваниной жене, нах•й… Поднимайте вопрос опять на уровне Богомаза (губернатор брянської області рф, - ред.). Нас всех на передок, нах*й, отправляют! Там около 40 тыс. ВСУшников стоит... Из взвода, что был, который вышел - 3 выживших осталось. Нас опять в самую пи *ду кидают, нах*й. Наше командование оху*ло просто», – скаржиться дружині один із загарбників.

Інший – закликає не обмежуватися чиновниками місцевого рівня і звертатися до президента рф, який розв’язав цю війну: «Какого х*я нас отправляют, если мы должны сидеть в обороне?!! Там дох*я 200-х, 300-х, нах*й… поднимите вопрос помощнику президента или кому там...».

Напевно, лише тут рашисти зрозуміли, що бути гарматним м’ясом – це і є їхня місія на цій війні.

Тож якщо серед них є ті, хто хоче зберегти життя, СБУ нагадують про спеціально створені для цього номери телефонів: +380665803498, +380931192984.

Та закликають ділитися цими контактами зі своїми знайомими в рф. Що більше рашистів здасться в полон – то швидше закінчиться війна.

Раніше повідомлялось, що затримали зрадника, який допомагав окупантам тікати від контрнаступу ЗСУ.