СБУ проводить стабілізаційні заходи на Луганщині

СБУ проводить стабілізаційні заходи на Луганщині

Співробітники Служби безпеки України проводять стабілізаційні заходи у звільнених від ворога населених пунктах Луганщини.

Про це повідомила пресслужба 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

“Крок за кроком, метр за метром, пліч-о-пліч з військовослужбовцями Збройних Сил України оперативники спецслужби рухаються деокупованими українськими територіями.

Їхнє завдання – у взаємодії з представниками Національної поліції України забезпечити надійний тил для подальшого руху наших військ. Зачистити села від рештки окупантів, ворожої агентури, зрадників, колаборантів, диверсійних груп. Повернути місцевим мешканцям повну безпеку”, - йдеться в повідомленні.

Завдяки системним контррозвідувальним заходам СБУ і допомозі українських патріотів, практично всі колаборанти і зрадники вже встановлені, їхня діяльність ретельно задокументована.

“У звільнених населених пунктах Сватівського району оперативники вже виявили двох активних помічників російських окупантів. Однак відповідати за зраду і допомогу злочинному російському режиму доведеться кожному із них.

Невпинно, єдиним строєм з українськими армійцями, співробітники СБУ просуваються територією області, назавжди повертаючи на наші землі синьо-жовтий стяг”.


 

Раніше повідомлялось, що на фронті ворог не полишає спроб прорвати лінію оборони захисників України поблизу Білогорівки. 4 листопада відбиті чергові атаки окупантів в районі цього населеного пункту.