Окупанти кажуть, що повні списки житла, яке вони вскриватимуть, ще не складені

Окупанти кажуть, що повні списки житла, яке вони вскриватимуть, ще не складені

Повні списки маневреного фонду житла у Сєвєродонецьку не сформовані.

Про це повідомляють змі окупантів.

"Адміністрація міста Сєвєродонецька повідомляє, що у зв'язку з тим, що комісія з виявлення та огляду квартир, в яких ніхто не проживає, продовжує свою роботу, повні списки маневреного фонду не сформовані", - зазначили окупанти.

Як зазначалося раніше, при «адміністрації міста» було створено постійно діючу комісію з виявлення та огляду житлових приміщень, у яких ніхто не проживає, з подальшим їх внесенням до маневрового фонду.

житло

житло Сєвєр

Маневрений житловий фонд, за версією окупантів, необхідний для надання тимчасового житла громадянам, житло яких було пошкоджено чи втрачено під час бойових дій.

списки

Порядок обліку громадян, житлові приміщення яких пошкоджені/втрачені внаслідок проведення бойових дій та які потребують житлових приміщень маневреного житлового фонду, їх вселення до таких приміщень, а також надання компенсації власникам житлових приміщень, включених до маневреного житлового фонду, затверджено "указом глави лнр від 27 вересня 2022 року №УГ-953/22".

З метою формування маневреного житлового фонду, вселення громадян щодо яких «адміністрація» прийняла рішення про взяття на облік до житлових приміщень маневреного фонду, здійснюються наступні заходи: перевірка наявності житлового приміщення за інформацією, що надійшла до «адміністрації», проникнення до житлового приміщення, складання акту проникнення, огляду житлового приміщення та опису майна, що знаходиться у житловому приміщенні.

Адреси житлових багатоквартирних будинків, власники яких мають право на отримання компенсації, також перебувають у процесі формування. З попередніми списками можна ознайомитись в «адміністрації міста».

список

Також стало відомо, що ще 43 мешканці Сєвєродонецька, які втратили майно першої необхідності через бойові дії, отримали виплати у розмірі 100 тисяч рублів. На даний момент було задоволено 126 заяв та загальна сума виплат складає 12 млн. 600 тисяч рублів.

Як повідомлялось, перші 65 сєвєродончан, які втратили майно першої необхідності через бойові дії, отримали виплати у розмірі 100 тисяч рублів.