Як отримати промокод на кредит?

Промокодом називають певну комбінацію символів (зазвичай буквено-цифрову), яка дає деякі преференції її власнику. Надавши промокод, клієнт отримує найчастіше знижку на оплату товарів чи послуг або якісь специфічні товари чи послуги, які придбати без промокоду неможливо.

Промокоди зазвичай поширюються на безоплатній основі через офіційних представників або безпосередньо фірмами та організаціями. З недавнього часу промокод можна використовувати при оформленні кредитів у МФО. З кожним роком така практика стає все більш популярною. Багато МФО на постійній основі пропонують ті чи інші бонусні акції з використанням промокодів.

Де дають промокоди

Деякі МФО надають промокоди на постійній основі, деякі – лише в рамках тієї чи іншої рекламної акції.

  • Mistercash – промокод із знижкою 40% на кредит.
  • MoneyBoom ​​– промокод із знижкою 30% на перший кредит.
  • Ccloan – промокод із знижкою 50%.
  • Кредит7 - промокод на перший кредит під 0,01%.
  • Е-Гроші стимулює своїх клієнтів, які тривалий період не оформляли кредит, надаючи промокод, який дає знижку 50% на наступний кредит та 40% на повторний кредит.

Промокоди поширюються на безкоштовній основі. Не слід шукати і купувати промокоди, оскільки на платній основі промокоди поширюються зазвичай шахраями. У деяких випадках промокод є персональним, використовувати такий промокод може лише його власник. Тому, купівля промокодів у мережі пов'язана з високими ризиками бути ошуканим. Від такої покупки краще утриматись.

Отримання промокоду в МФО

Мікрофінансові організації зазвичай надають промокоди своїм клієнтам з метою їх стимулювання до оформлення кредитів. Промокоди можуть поширюватися персонально, або публікуватися в рамках акційних програм на офіційному сайті МФО, у соціальних мережах та групах, які веде адміністрація конкретної МФО.

Промокоди можуть надаватися або на якихось умовах, або без умов. Наприклад, адміністрація МФО «Кредит Плюс» надає своїм клієнтам промокод за участь в опитуванні. У КредитПро можна отримати промокод, зареєструвавшись на сайті, підписавшись на сторінку в соцмережах та взявши участь у спеціальному конкурсі.

Що дає промокод у МФО

Використання промокоду в МФО дає можливість клієнту оформити кредит з певними знижками. Найчастіше це оформлення кредиту за зниженою процентною ставкою. У поодиноких випадках промокод дає можливість оформити кредит більш високу суму чи більш тривалий період, проте, найчастіше промокод знижує відсоткову ставку за кредитом.

Оскільки відсоткова ставка за кредитом у МФО дуже висока (1-3% на день), використання промокоду дає суттєву вигоду клієнту, заощаджуючи йому кілька тисяч гривень. Наприклад, при оформленні мікрокредиту розміром 10 тисяч грн на 10 днів під 2% клієнт має сплатити 2000 грн відсотків, якщо він користуватиметься кредитом усі 10 днів. При використанні промокоду, який знижує відсоткову ставку на 50%, розмір відсотків, які необхідно буде сплатити, знижується вдвічі, клієнт економить 1000 грн.