Окупанти викрали жительку Сєвєродонецька

Окупанти викрали жительку Сєвєродонецька

Окупанти викрали жительку Сєвєродонецька. 

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини. 

До поліції надійшло два повідомлення щодо незаконного позбавлення волі громадян представниками окупаційних військ рф. Так, окупанти вивезли у невідомому напрямку мешканку Сєвєродонецької громади, на даний час її місцезнаходження невідоме. Також окупанти позбавили волі мешканця Старобільська, якого тримають у СІЗО на окупованій території області.

Загалом, протягом минулої доби, 6 грудня, до поліції Луганської області надійшло 24 повідомлення про злочини та події.

Серед них 10 заяв за фактом пошкодження чи руйнування будинків та квартир, внаслідок обстрілів окупаційними військами рф міст Сєверодонецьк та Лисичанськ, а також селищ Макіївка та Невське. Також, внаслідок ворожих обстрілів, було зруйновано готельно-офісний комплекс та ТРЦ у м. Лисичанськ.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 438 КК України «Порушення законів та звичаїв війни».

Слідчими відкрито 2 кримінальні провадження за фактами незаконного заволодіння транспортними засобами (ст. 289 КК України). Представники окупаційних військ заволоділи легковим автомобілем, який знаходився у Лисичанську. Також у Лисичанську невідомі особи заволоділи спеціалізованим кавовим причепом.

Поліцейські вживають заходів щодо встановлення місцезнаходження чоловіка, з яким рідні втратили зв'язок.

Раніше повідомляли, що окупанти на Луганщині розмародерили гараж, з якого винесли бурову установку та 700 літрів пального.