Луганські поліцейські розміновують деокуповані території

Луганські поліцейські розміновують деокуповані території

Вибухотехніки поліції Луганської області у складі зведеного загону проводять обстеження території Харківщини після обстрілів російськими окупантами.

Про це повідомила преслужба ГУ Нацполіції Луганщини. 

Військові рф продовжують знищувати цивільні об’єкти на Харківської області. Вибухотехніки ГУНП в Луганській області, які несуть службу у складі зведеного загону на території Харківщини, допомагають документувати воєнні злочини армії країни-агресора та проводять обстеження території у місцях обстрілів, для виявлення та подальшого знищення вибухонебезпечних предметів.

Так, фахівці вибухотехнічної служби поліції Луганської області провели обстеження території площею близько 2,5 га на місцях обстрілів у м. Куп’янськ, у місцях обстрілів окупаційною армією рф з ЗРК С-300 та системи залпового вогню «Ураган».
Під час огляду виявлено фрагменти боєприпасів, які не містять вибухових речовин та пристроїв.

Поліція закликає громадян бути пильними та дотримуватися безпекових правил. Не наближайтесь до місць обстрілів. Від вашої обережності та уваги залежить ваше життя та здоров’я. У разі виявлення небезпечних або підозрілих предметів, звертайтеся до поліції. 

Раніше повідомлялось, що Луганські поліцейські виявили склад зброї на Харківщині.