На Луганщині окупати викрали жінку з донькою

На Луганщині окупати викрали жінку з донькою

В смт Станиця Луганська представники так званої «мгб лнр» та окупаційних військ рф незаконно позбавили волі жінку та її доньку.

Про це повідомляє обласна поліція.

Поліцейські зареєстрували факт незаконного позбавлення волі. В смт Станиця Луганська представники так званої «мгб лнр» та окупаційних військ рф незаконно позбавили волі жінку та її доньку.

Пізніше, окупанти звільнили дівчину, а її мати до теперішнього часу утримують.

Загалом протягом минулої доби поліцейські Луганської області опрацювали 28 повідомлень про злочини та події.

Так, до поліції звернулись троє громадян, яких «руський мир» звільнив від даху над головою. Внаслідок обстрілів з боку окупаційних військ рф пошкоджено квартиру та приватний будинок у Попасній, а в с. Невське пошкоджено приватний будинок та господарчі споруди.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 438 КК України (Порушення законів та звичаїв війни).

Також слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» за фактом заволодінням представниками окупаційних військ рф легковим автомобілем, скутером та автомобільним причепом у м. Попасна.

Надійшло повідомлення про те, що невідомі скоїли крадіжку побутової техніки та майна з квартири мешканки Лисичанська. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 КК України «Крадіжка».

Розпочато кримінальне провадження за ст. 341 КК України «Захоплення державних або громадських будівель чи споруд» за фактом захоплення представниками окупаційної влади та військовими рф приміщення Департаменту житлово-комунального господарства області.

Поліцейські вживають заходів щодо встановлення місцезнаходження 11 громадян, з яким рідні втратили зв'язок.

Нагадаємо, у Лисичанську невідомі особи пошкодили пам’ятник Героям-добровольцям.