Огляд умов страхової компанії Opika

Страхування тієї чи іншої сфери діяльності стало нормою життя сучасного суспільства. Неупереджені цифри статистики говорять про те, що чим розвиненіша країна, тим популярніші послуги страхових компаній.

На жаль, Україна не належить до «заможних» країн, тому кількість страховок, виданих українцям, набагато менша, ніж у країнах ЄС. Найпопулярнішим видом страховки є обов'язкове автострахування ОСАЦВ, яке в народі називають автоцивілкою. Оскільки це обов'язковий вид страховки, то і кількість таких страховок набагато вища, ніж страховок інших категорій. На другому місці йдуть страхові поліси, які оформляють туристи під час виїзду за кордон. На третьому місці йде страхування життя та здоров'я.

Страхова компанія «Опіка»

Страхова компанія Опіка вийшла на український страховий ринок відносно нещодавно, але за цей час вже встигла зарекомендувати себе як надійний партнер. Адміністрація СК «Опіка» пропонує своїм клієнтам можливість оформити туристичний страховий поліс, а також застрахувати своє життя та здоров'я, зокрема від COVID-19.

Туристична страховка

Туристичну страховку в СК «Опіка» можна оформити як в офісі компанії, так і у віддаленому режимі онлайн. У разі виникнення будь-яких питань на них можна отримати оперативну відповідь в онлайн-чаті у оператора служби підтримки. Фахівці СК «Опіка» допоможуть швидко підібрати оптимальний варіант страховки, який максимально повно задовольнятиме запити клієнта.

Оформивши туристичну страховку, клієнт почуватиметься захищеним і у разі непередбачених ситуацій, які можуть вплинути на його здоров'я, отримає адекватну медичну допомогу у необхідному обсязі. У разі настання страхового випадку страховий агент надасть необхідну консультацію, яку можна отримати в режимі 24/7. Це стосується не тільки амбулаторного або стаціонарного лікування, придбання лікарських препаратів, а й транспортування та евакуацію з-за кордону, якщо вона знадобиться.

СК "Опіка" пропонує як комплексні види страховки, так і індивідуальні страхові програми, які призначені для покриття найбільш ймовірних потенційних ризиків. Оформити туристичний страховий поліс можна будь-коли, з будь-якого місця, де є доступ до мережі Інтернет. Оплату поліса можна здійснити банківською карткою, випущеною будь-яким українським банком. Усі документи зберігаються в електронному вигляді в особистому кабінеті клієнта на сайті компанії «Опіка» та доступні йому у будь-який час.

Медична страховка

СК "Опіка" пропонує на вибір кілька варіантів медичного страхування, включаючи страховку від COVID-19.

Компанія пропонує три варіанти страховки на різну суму покриття: 10, 20 та 30 тисяч гривень. Кожна страховка оформляється терміном на півроку та виплачується у разі захворювання на клієнта коронавірусом, отримання ним травми, оперативного лікування чи смерті. Страховий платіж становить 181, 303 та 394 гривні відповідно.

При настанні страхового випадку клієнт повинен у п'ятиденний термін звернутися до страхової компанії та надати необхідні для страхових виплат документи.