В Сєвєродонецьку викрали автівку з парковки

В Сєвєродонецьку викрали автівку з парковки

В Гірському невідомі особи проникли до гаражу звідки незаконно заволоділи двома мотоциклами. А, в Сєвєродонецьку з автостоянки невідомі угнали легковий автомобіль. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини.

Загалом, протягом минулої доби, 5 січня, поліцейські Луганщини опрацювали 14 заяв та повідомлень про злочини та події.

Серед іншого поліцейськими зареєстровано інформацію за 2 фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України). Так, надійшли повідомлення про те, що внаслідок обстрілів окупаційними військами рф, знищено торгівельні контейнери з товаром та пошкоджено квартиру в м. Сєвєродонецьк.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ст. 185 КК України за фактом крадіжки побутової техніки невідомими особами з квартири у м. Гірське.

А, в смт Біловодськ невідомі особи у військовій формі рф проникли до приватного домоволодіння та мешкають в ньому. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 162 КК України «Порушення недоторканності житла».

Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження трьох громадян, з якими рідні втратили зв'язок.

Раніше повідомлялось, що Сєвєродонецька військово-цивільна адміністрація готує бригади з відновлення міста, які будуть забезпечені для безперервної роботи протягом кількох місяців.