ЗСУ на Луганщині відбили атаки росіян. В окупантів багато поранених

ЗСУ на Луганщині відбили атаки росіян. В окупантів багато поранених

19 січня підрозділи Сил оборони України відбили атаки росіян в районах Новоселівського і Білогорівки.

Про це повідомляє Луганська ОДА.

На Куп’янському напрямку обстріляні райони Стельмахівки та Новоселівського.

На Лиманському напрямку ворог відкривав вогонь із усіх наявних вогневих засобів по районах Новоєгорівки, Макіївки, Невського, Площанки, Червонопопівки, Кремінної, Діброви та Серебрянського лісництва.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 21 удару по районах зосередження ворога та 7 – по позиціях його зенітно-ракетних комплексів. Також наші воїни знищили три БпЛА типу «Ланцет-3».

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 6 пунктів управління, 8 районів зосередження ворога та склад боєприпасів окупантів. 

Ворог продовжує використовувати мережу цивільних закладів охорони здоров’я на тимчасово окупованій території для лікування своїх поранених військових.

Так, у Новопскові в приміщенні місцевого пологового будинку окупанти розгорнули «польовий шпиталь», де лікують понад 300 військовослужбовців та найманців приватної військової компанії «вагнер».

У Новосвітлівці в місцевій лікарні знаходиться понад 200 поранених з числа нещодавно примусово мобілізованих жителів тимчасово окупованих територій Луганщини.

Нагадаємо, ЗСУ успішно тримають оборону на Луганщині.