У Новопскові вчителі-колаборанти змушують дітей вчити слова гімну рф

У Новопскові вчителі-колаборанти вимушують дітей вчити слова гімну рф

У Новопскові вчителі-колаборанти вимушують дітей вчити слова гімну рф.

Про це повідомила Луганська ОВА.

"У батьківські чати надійшли чергові нагадування від класних керівників новопсковських шкіл про необхідність заставити дітей вивчити слова гімну рф для співу на шкільних лінійках у понеділок. Ці повідомлення жителі громади отримують регулярно. Отримують – і все. Що й казати – виконавська дисципліна вже порушена навіть серед росіян. Підрядники окупантів, яких, зокрема, викликали будувати фортифікаційні споруди, відмовляються працювати на захоплених територіях", - йдеться в повідомленні.

Про це заявили у російській компанії «Стройком», яка не стала відправляти співробітників у тимчасово окуповані регіони Луганщини через нездатність армії рф забезпечити безпеку працівників.

Аби посилити примусову мобілізацію на Луганщині, окупанти висловили невдоволення результатами попередніх кампаній, під час яких чоловіків забирали й на вулицях, і з робочого місця.

Також як провал розцінена організація логістичного забезпечення армії рф у цьому регіоні. Саме на колаборантів кремль покладає відповідальність за невдачі.

Місцевим окупаційним адміністраціям поставили ультиматум: або рф вийде до 1 квітня на адміністративні кордони області, або почнуться «кадрові рішення».

Раніше повідомлялось, що окупанти лікують поранених в пологових будинках Луганська.