У Лисичанську пограбували будівлю державної служби

У Лисичанську пограбували будівлю державної служби

Зареєстровано повідомлення за фактом захоплення військовими рф будівель, споруд та майна державної служби в Лисичанську.

Про це повідомляє обласна поліція.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 341 КК України (Захоплення державних або громадських будівель чи споруд).

Загалом минулої доби, 3 лютого, поліцейські Луганщини опрацювали 26 повідомлень громадян
Зокрема, до поліцейських Луганської області у с. Невське звернулась місцева мешканка, яка повідомила, що внаслідок обстрілу окупаційними військами рф та незаконними збройними формуваннями так званої «лнр», який відбувся 31 січня, було пошкоджено її будинок.

Також поліцейські зареєстрували 4 повідомлення про пошкодження та знищення внаслідок обстрілів окупантами приватних та багатоквартирного будинку у містах Сєвєродонецьк, Кремінна та Рубіжне.

За даними фактами відкрили кримінальні провадження за ст. 438 КК України «Порушення законів та звичаїв війни».

Відкрили три кримінальні провадження за фактами крадіжки (ст. 185 КК України). Невідомі проникли до будинків у містах Рубіжне та Кремінна, звідки скоїли крадіжку меблів, посуду та побутової техніки. А в м. Гірське невідомі проникли до гаражу, звідки викрали мотоцикл.

В одному з населених пунктів Старобільського району військові країни-агресора незаконно проникли до приватного домоволодіння, де тепер мешкають. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 162 КК України «Порушення недоторканності житла».

Зареєстрували повідомлення про те, що у Лисичанську невідомі угнали мотоцикл, а в Попасній незаконно заволоділи скутером.

Оперативники перевіряють інформацію щодо причетності мешканки Рубіжного до колабораційної діяльності.

Поліцейські вживають заходи щодо встановлення місцезнаходження 13 громадян, з якими рідні втратили зв'язок.

Нагадаємо, на Луганщині окупанти захопили приміщення управлінь державної служби.