Відзавтра окупанти вимкнуть мобільний інтернет жителям Луганщини та Донеччини

Відзавтра окупанти вимкнуть мобільний інтернет жителям Луганщини та Донеччини

З метою обмеження доступу до інформації громадян України на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, мобільні оператори «фенікс» та «мкс» з 11 лютого вимикають мобільний інтернет користувачам.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Окупанти, попри значні втрати, не відмовляються від намірів вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Продовжують зосереджувати основні зусилля на ведені наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках, активно застосовують авіацію для завдання ударів по позиціях українських військ.

10 лютого російська федерація здійснила пуски понад 100 ракет під час чергового масованого ракетного удару по території нашої країни. За попередньою інформацією, ворог застосував 29 зенітних керованих ракет С-300 та 71 крилату ракету повітряного і морського базування.

61 крилату ракету знищили. Крім того, загарбники завдали 12 авіаційних ударів, 2 з яких - із застосуванням БпЛА типу «Шахед-136». Зокрема, по цивільній інфраструктурі. Також ворог здійснив понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Загроза завдання ударів російською федерацією по цивільних об’єктах залишається високою на всій території України. 

Нагадаємо, на Луганщині окупанти обстріляли Серебрянське лісництво.