Пропагандисту з «лнр» зламали телеграм-канал спеціально створеним вірусом

Пропагандисту з «лнр» зламали телеграм-канал спеціально створеним вірусом

Злом телеграм-каналу пропагандистського так званого «військового експерта» Андрія Марочко здійснили з облікового запису, зареєстрованого нібито на номер польського оператора.

Про це повідомляють змі окупантів.

Перехоплення здійснили за допомогою шкідливого вірусного софту, замаскованого під текстовий документ, і відправленого через бот зворотного зв'язку.

"Акаунт, з якого було відправлено вірус, було зареєстровано на номер польського оператора і згодом було видалено", - поінформував Марочко, зазначивши, що на численні запити на адресу техпідтримки «Telegram» з проханням розібратися в ситуації відповіді не було.

Він додав, що кіберзлочинці спеціально розробили "троянський гібридний вірус, який дозволяє обходити всі захисти, у тому числі двоетапної автентифікації".

Також з метою блокування спроб повернення доступу до каналу номер телефону, до якого був прив'язаний обліковий запис адміністратора каналу, не був відв'язаний, а переведений на інший пристрій і в автоматичному режимі за допомогою спеціальної програми постійно робить запити на вхід у web.telegram, тим самим перевищує допустиму кількість запитів та блокується сервісом на добу. Після закінчення доби дія шкідливого софту відновлюється.

Нагадаємо, так званий "військовий експерт", підполковник запасу самопроголошеної «народної міліції «ЛНР»» Андрій Марочко прокоментував «розправу над партизанами».