Поліцейські Луганщини викрили колаборантку на Харківщині

Поліцейські Луганщини викрили колаборантку на Харківщині

Луганські поліцейські, які у складі зведеного загону несуть службу в Харківській області, минулого тижня викрили пособницю окупантів, розкрили кримінальні правопорушення та виявили автомобілі, що перебували у розшуку.

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини.

Оперативники Управління карного розшуку викрили 68-річну мешканку села Кіндрашівка, яка під час окупації Харківської області активно сприяла окупаційній владі рф, проводила агітацію в підтримку збройної агресії та невизнання української влади. Жінку передали співробітникам місцевого відділу поліції. За даним фактом вирішують питання щодо внесення відомостей до ЄРДР.

Під час відпрацювання виклику за фактом конфлікту, поліцейські викрили 54-річного мешканця села Гусинка, який заподіяв ножові поранення 35-річному односельцю. Чоловіка доставили до місцевого відділу поліції.

У Гусинці поліцейські викрили 33-річного місцевого мешканця, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив домашнє насильство відносно своєї родини.

Під час перевірки документів пасажирів автобусу сполучення «Куп'янськ – Харків», у 48-річного чоловіка поліцейські виявили 12 блоків сигарет без марок акцизного збору. У відношенні правопорушника склали адміністративні матеріали за ст. 164-5 КУпАП.

На блокпостах поліцейські виявили та встановили:

  • тринадцять автомобілей та мобільний телефон, які перебувають у розшуку;
  • трьох водіїв, які керували транспортними засобами у стані сп’яніння;
  • п’ятьох водіїв, які порушили Правила дорожнього руху.

Нагадаємо, на Луганщині окупанти потрощили сонячні панелі та розікрали будинок місцевої жительки.