Окупанти на Луганщині вивезли чоловіка в невідомому напрямку. Зв’язку з ним немає

Окупанти на Луганщині вивезли чоловіка в невідомому напрямку. Зв’язку з ним немає

До поліції звернулася жінка щодо розшуку її брата, якого на початку 2023 року «затримали» за місцем мешкання представники окупаційних військ та вивезли у невідомому напрямку.

Про це повідомляє обласна поліція.

Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка. Вирішується питання про кваліфікацію події.

Також надійшло повідомлення про те, що представники одного з підприємств так званої «лнр» та окупаційної влади рф захопили 493 транспортних засобів одного з підприємств. Відомості за даним фактом внесені до ЄРДР за ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

До чергової частини ГУНП в Луганській області надійшло повідомлення чоловіка про те, що внаслідок обстрілів з боку окупаційних військ рф в с. Новоолександрівка пошкоджено господарчі будівлі підприємства, а також два складських приміщення, в яких знаходилось сільськогосподарська продукція і сільхозтехніка.

Крім цього, внаслідок ворожих обстрілів у Попасній зруйновано приватне домоволодіння та два гаражі, пошкоджено квартири в Попасній та дві квартири в Кремінній.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 438 КК України «Порушення законів та звичаїв війни».

В ході розслідування кримінального провадження слідчі встановили факт незаконного заволодіння сільськогосподарською технікою з фермерських підприємств Сєвєродонецького району.

Надійшло повідомлення про те, що в Лисичанську військові рф проникли на подвір’я приватного домоволодіння, де заволоділи легковим автомобілем.

Оперативники Управління карного розшуку викрили 15 осіб, які підозрюються у причетності до незаконних збройних формувань та співпраці з російськими окупаційними військами.

Нагадаємо, колаборанта, що перейменовував вулиці на Луганщині в угоду окупантам, затримали в Києві.