Жителям сусідніх міст пропонують оселитися у порожніх квартирах у Сєвєродонецьку, - ЛОВА

Жителям сусідніх міст пропонують оселитися у порожніх квартирах у Сєвєродонецьку, - ЛОВА

Жителям Сватового та Кремінної пропонують оселитися у Сєвєродонецьку.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

У Сєвєродонецьку наразі вистачає порожніх квартир, тому вирішили дозволити оселятися там людям з сусідніх міст.

Стаються випадки, коли сєвєродончани, які вирішили перезимувати в Луганську, намагалися повернутися у власну домівку, а виявляли там нові двері та незнайомих осіб із сусідніх міст. Виселити останніх – вкрай важко.

У вересні рф намагатиметься провести у так званій «лнр» перші вибори. Окупанти дозволили брати участь у цьому громадянам навіть за відсутності паспорту рф. Потрібно лише подати заяву на бажання отримати цього документа.

Фермерам на Луганщині ввели вимогу щодо обов'язкового внесення інформації про продукти переробки зерна до федеральної державної інформаційної системи «Зерно» рф. Повідомляється, що з її допомогою можна простежити хто посіяв і зібрав зерно, кому продав, хто переробив, як і куди перевіз.

Повинні зареєструватися сільгосптоваровиробники, експортери, імпортери, елеватори, перевізники зерна, учасники ринку, що займаються зберіганням зерна, проміжні власники зерна.

Без реєстрації аграрії не зможуть оформити товаросупровідні документи на партію зерна або продуктів його переробки.

Тим, хто ще не доєднався до системи, масово псують врожай. Повністю блокують можливість реалізовувати зерно як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринку. Усім місцевим пекарням заборонено приймати зернові від місцевих фермерів.

Нагадаємо, як відбувається заселення людей в чужі квартири у Сєвєродонецьку.