На Луганщині окупанти використовують поліклініку як казарму

На Луганщині окупанти використовують поліклініку як казарму

Щоб убезпечити свої військовослужбовців, у тимчасово окупованому Луганську російські загарбники вирішили використовувати частину міської поліклініки як казарму.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

До приміщення вже завезли двоярусні ліжка для особового складу. В той же час, керівництво медичного закладу має вирішити низку питань щодо розміщення персоналу та прийому пацієнтів.
А в готелі «Донбас» у Кадіївці працює військово-лікарська комісія загарбників. Її діяльність направлена на визнання придатними поранених військовослужбовців 2-го армійського корпусу російських окупаційних військ для подальшого їх повернення до строю. Таким чином російське військове керівництво намагається оперативно відновлювати свої підрозділи.

Тим часом на Куп’янському та Лиманському напрямках противник організовує спроби прорвати оборону українських військ. Вів безуспішні наступальні дії ворог у районах Невського та Білогорівки.

Здійснив артилерійські обстріли районів населених пунктів Новоселівське, Стельмахівка, Невське, Червонопопівка і Діброва.

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 15 ударів по районах зосередження окупантів, а також удару по зенітно-ракетному комплексу на вогневій позиції.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, 8 районів зосередження противника, 2 засоби протиповітряної оборони ворога, артилерійський підрозділ на вогневих позиціях, склад боєприпасів та радіолокаційну станцію окупантів.

Нагадаємо, ЗСУ знищили два російські танки на Луганщині.