На Луганщині хату жінки рознесли для сюжету пропагандистів

На Луганщині хату жінки рознесли для сюжету пропагандистів

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай розвінчав фейк росіян про те, що Білогорівку зруйнували не вони.

Про це він написав у своїх соцмережах.

За словами очільника області, мешканку Білогорівки, яка стала рупором окупантів, змусили збрехати, що селище зруйнували ЗСУ.

Насправді ж - її власну хату розбили саме окупанти, до того ж - пропагандисти це зафільмували.

Останні тижні головну роль у роликах роспропагандистів з окупованого Лисичанська грає місцева мешканка селища Білогорівка. Жінка дякує росіянам за «асвабаждєніє», розповідає, що ЗСУ зруйнували селище, вигадує нісенітниці про повішених жінок.

«Цю тьотю в роликах впізнали жителі Білогорівки, які евакуювалися в безпеку й не змогли змовчати, почувши відверту брехню колаборантки. Говорять, жіночка останні 10 років ніде не працювала, зловживали алкогольними напоями. Під час бойових дій, за свідченнями односельців, займалася разом з родиною мародерством. А потім виїхала до Лисичанська та стала зіркою російської пропаганди за харчі», - каже Гайдай.

Він додав, що жінка забула розказати, як її власний будинок з танку розстріляли «асвабадітєлі». Просто, щоб зняти пропагандистський сюжет.

Нагадаємо, в окупованому Старобільську працівники міськгазу під виглядом перевірки лічильників оглядають квартири та будинки.