На Луганщині внаслідок обстрілів загинула дворічна дитина

На Луганщині внаслідок обстрілів загинула дворічна дитина

Внаслідок обстрілу російськими військовими Лисичанська загинула дворічна дитина.

Про це повідомляє поліції Луганської області.

До поліції Луганщини надійшло повідомлення жінки про те, що в березні 2022 року внаслідок обстрілу окупаційними військами рф Лисичанська поранена її донька 2020 року народження, яка під час евакуації до Краматорська померла.

Також у деокупованій Макіївці Сватівського району місцева мешканка розповіла поліцейським про те, що в грудні 2022 року військові рф та “лнр” обстріляли цивільні об’єкти у селі, внаслідок чого частково пошкодили приватний будинок жінки та господарчі споруди.

Поліцейські також зареєстрували повідомлення про знищення внаслідок обстрілів окупантами будинку та господарчих споруд у Попасній.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни).

Крім того, поліція зареєструвала повідомлення про те, що у Лисичанську та Кремінній невідомі заволоділи легковими автомобілями, зокрема одного з державних органів. У Сєвєродонецьку невідомі викрали легковий автомобіль з гаража, а зі стоянки викрали два спеціалізовані вантажні тягачі та два напівпричепи.

До того ж оперативники встановили трьох осіб, яких окупаційна адміністрація призначила на керівні посади в одному з “правоохоронних органів” так званої “лнр”.

Також поліцейські встановлюють місцеперебування чотирьох громадян, з якими рідні втратили зв'язок.

Нагадаємо, поліція відкрила провадження на мешканців Луганщини, які співпрацюють з окупантами.