На Луганщині росіяни влаштовують провокації для розшуку партизан

На Луганщині росіяни влаштовують провокації для розшуку партизан

Окупанти вдаються до провокацій при розшуку партизан на Білокуракинщині.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

Днями населеними пунктами Білокуракинщини пересувалася техніка із синьо-жовтим прапором – так росіяни дивилися на реакцію місцевого населення.

Безпосередньо в райцентрі вони задіяли «собр», усі сили місцевої комендатури та навіть бронетехніку. Свою увагу вони зосередили на людях, які мали зареєстрований в Україні бізнес.

Крім того, перевіряли школярів, які певний час були відсутніми в школах, через їхню можливу участь у дистанційному навчанні в українських освітян.

Також у Сиротиному росіяни провели перевірку прилеглих дачних садиб. Там вони залишили після себе вибиті вікна і двері, а ще – завалені паркани та розмиті дороги, бо пересувалися бойовики по вулицях на важкій техніці.

Крім того, у населених пунктах поблизу лінії фронту, навіть у містах, стало важко лікуватися навіть власноруч. Медичні заклади не приймають цивільних, бо переповнені військовими, а аптеки – порожні.

До прикладу, у Кремінній відсутнє найнеобхідніше. Більш спокійна ситуація в глибокому тилу – там не вистачає лише грошей цивільним. У Луганську, Алчевську, Кадіївці люди щодоби вишукуються у довжелезні черги, щоб отримати готівку.

Нагадаємо, окупанти на Луганщині шукають партизанів та створюють додаткові шпиталі через велику кількість поранених.