Окупанти викрали зброю з будинку на Луганщині

Окупанти викрали зброю з будинку на Луганщині

Поліцейські Луганщини зареєстрували повідомлення про те, що в одному з селищ Щастинського району військові рф примусили відчинити будинок заявника та з сейфу забрали мисливську рушницю з документами та пневматичну гвинтівку.

Про це повідомила обласна поліція. 

До поліції Луганщини надійшли 2 повідомлення про те, що внаслідок обстрілів окупаційними військами рф зруйнована квартира в Попасній, а також знищені будинок, гараж та всі господарчі споруди на території домоволодіння у селищі Комишуваха. Крім цього, у гаражі був пошкоджений автомобіль заявника.

За даними фактами відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни).

Також поліція зареєструвала інформацію про те, що невідомі особи у військовій формі без розпізнавальних знаків увезли в невідомому напрямку 54-річного мешканця Щастинського району. На даний момент місцезнаходження чоловіка невідоме.

Поліцейські Луганщини виявили інформацію відносно 3 осіб, які підозрюються у причетності до незаконних збройних формувань та які співпрацюють з російськими окупаційними військами. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 260 Кримінального кодексу України (Створення непередбачених законом воєнізованих або збройних формувань).

Також у  ході досудового розслідування кримінального провадження, відкритого за ст. 260 Кримінального кодексу України, встановили особу чоловіка, який бере активну участь у діяльності непередбачених законом збройних формувань.

Нагадаємо, 10 років отримають організаторки "референдуму" на Луганщині.