Окупанти продовжують обстрілювати деокуповані села Луганщини

Окупанти продовжують обстрілювати деокуповані села Луганщини

Луганські поліцейські задокументували факт артилерійського обстрілу окупаційними військами рф дороги на деокупованій території Сватівського району, якою користуються місцеві жителі. Інформації щодо постраждалих не надходило.

Про це повідомила ГУ Нацполіції Луганщини.

У деокупованому селі Невське Сватівського району співробітники зі складу зведеного загону ГУНП в Луганській області прийняли заяву місцевого мешканця про те, що в ході обстрілів з боку окупаційних військ рф був пошкоджений паркан, гараж, господарські споруди, а також частково зруйнований будинок.

Також зареєстрували інформацію про пошкодження 5 квартир у Сєвєродонецьку, Лисичанську, Рубіжному та Золотому. За даними фактами відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни).

Поліцейські встановлюють місцезнаходження 8 громадян з якими рідні втратили зв'язок. Викрили 7 громадян, яких окупаційна влада рф призначила на посади в так званій адміністрації Краснодонського району Луганської області та жінку, яка добровільно погодилась на зайняття посади пов'язаної із провадженням стандартів освіти держави – агресора у Старобільському районі.

Нагадаємо, росіяни знову спробували прорвати оборону на Луганщині.